Jeg hjælper dig

Til et liv uden overspisning og med kærlighed til dig selv

 

Min tilgang

Min egen rejse ud af mine spiseproblemer skabte en indre ild og et kæmpe ønske om, at hjælpe andre, som sidder lige midt i det spisehelvede som jeg selv befandt mig i i 12 år. Jeg ønsker af hele mit hjerte, at du skal vide, at du ikke er alene. Jeg ønsker, du skal vide, at der er en vej ud. Og jeg ønsker du skal vide, at jeg er her, og at jeg gerne vil tage dig i hånden.

Efter jeg var kommet over på den anden side af madhelvede blev jeg mere og mere nysgerrig på, hvad jeg egentlig havde gjort. Jeg havde fået så meget mindre hjælp end mange andre, som har gennemgået forløb ved det offentlige i flere år, med ugentlige samtaler og opfølgninger. 

Hvordan ved jeg det er det rette for mig?

  • Du mærker noget dybt inde i dig, som føler dig forbundet og mærker ro, ved det jeg skriver.
  • Du føler dig fuldstændig klar til at tage ansvar og gøre din del af arbejdet.
  • Du længes efter at mærke mere liv, mere glæde, mere frihed og mere dig.
  • Du ved det, når du enten føler dig klar med det samme, eller bliver ved med at vende tilbage til min energi.

Emergency Kit

Her er hjælpen til dig som lige nu sidder fast i en negativ madspiral, hvor overspisningerne og måske også opkastningerne kører rundt i en uendelig ring. Det er til dig, der lige nu ikke kan tænke på andet end, hvad du skal spise, hvornår du kan være alene, så du kan spise, og hvornår det hele mon stopper igen, så du kan få luft fra dig selv og maden bare for et øjeblik.

Køb nu, og modtag med det samme

495 DKK

11 ugers onlineforløb

Drømmer du om et liv uden et konstant fokus på mad og din krop? Et liv uden ædeorgier, opkastninger, skyld, skam og ensomhed? Et liv i fred med dig selv og din krop?  Hvis dit forhold til mad forhindrer dig i at udleve dine drømme og føle dig fri og lykkelig, så er det på tide at tage ansvar for din situation og transformere dit liv, så du kan leve lykkeligt med mad for altid.

Du fortjener at være fri og lykkelig.

Gratis forsamtale

7.295 DKK

10 ugers 1:1 forløb

Et særligt tilrettelagt forløb, hvor vi sammen arbejder struktureret ud fra bestemte temaer og overbevisninger, som fastholder dig i dine spiseproblemer.  Forløbet vil hjælpe dig til at ændre dine tankermønstre som styrer dine følelser som styrer dine handlinger.

Du vil i forløbet modtage coaching i første del af sessionen og healing i anden del. 

Gratis forsamtale

Fra 500DKK/Session