Min egen rejse ud af mine spiseproblemer skabte en indre ild og et kæmpe ønske om, at hjælpe andre, som sidder lige midt i det spisehelvede som jeg selv befandt mig i i 12 år. Jeg ønsker af hele mit hjerte, at du skal vide, at du ikke er alene. Jeg ønsker, du skal vide, at der er en vej ud. Og jeg ønsker du skal vide, at jeg er her, og at jeg gerne vil tage dig i hånden.

Efter jeg var kommet over på den anden side af madhelvede blev jeg mere og mere nysgerrig på, hvad jeg egentlig havde gjort. Jeg havde fået så meget mindre hjælp end mange andre, som har gennemgået forløb ved det offentlige i flere år, med ugentlige samtaler og opfølgninger. Jeg havde maks set healeren Britta en gang hver anden måned. Men det står mere og mere klart for mig, at det var ”hjemmearbejdet” som gjorde forskellen, at det var alle de spørgsmål, som fik mig til at reflektere på daglig basis, som hjalp mig til at blive klogere på mig selv hele tiden. Det var en øget bevidsthed, det handlede om. Det var energiarbejde på højt plan. Men det var også arbejde med min krop. Kropsøvelser, som hjalp mig til at være i min krop uden alle de følelser jeg havde knyttet til den, øvelser som hjalp mig til at slappe af, og bruge kroppen som redskab til at skabe indre ro. Men det stoppede ikke her. For det var nemlig også arbejde med min sjæl. Eller rettere et arbejde i at finde tilbage til min sjæl, så jeg kunne høre den, og ikke mindst lytte til den. 

Jeg fandt, at vi for ikke blot at slippe vores madproblemer, men også skabe det liv vi drømmer om, bliver nødt til at arbejde på alle tre plan af vores eksistens. Vores krop, vores sind og vores sjæl. Vi bliver nødt til at få sluppet blokeringer og negative overbevisninger på alle tre plan, for at komme i kontakt med hvem vi i virkeligheden er. De fleste mennesker har mistet kontakten til deres sjæl, og det der sker, når vi gør det, er at vores fysiske krop og sind tager over, og skaber tanker og følelsers som nedbryder os. Vi kan altså ikke arbejde os ud af vores madproblemer ved blot at fjerne problemerne omkring selve maden, lave skemaer, kostplaner osv. Vi bliver nødt til at forstå, hvad der sker i vores sind og vores følelser, og hvordan det påvirker vores handlinger. Men det er altså ikke nok at stoppe her. For hvis ikke du lever et liv i overensstemmelse med din sjæl, og får givet slip på dit forvrængede selvbillede og overbevisninger omkring dig selv som er skabt af din fortid og omverdenen, så vil du aldrig blive rigtig lykkelig, selvom du måske får styr på maden. Du vil stadig leve andres liv og efterfølge andres drømme, for du kan ikke skelne dem fra dine egne. 

Jeg går altså direkte til hovedårsagerne af dine problemer i mit arbejde, og hjælper dig til at slippe gamle tunge overbevisninger om dig selv, og hjælper dig til at slippe dem. Jeg lærer dig at genskabe et positivt forhold til din krop, og jeg lærer dig, hvordan du lytter indad til din sjæl.