1 :1 forløb

10 uger

 

10 ugers 1:1 forløb

 

Dette forløb er til dig som er klar til at gå all in

Til dig som ikke kan vente længere, og som er fuldstændig klar til at tage ansvar for din situation og som ved, at du er den eneste, som kan skabe de ændringer du drømmer om.
Det er til dig som er klar til at gøre krav på dine indre gaver, så du kan leve et liv fra hjertet i alignement med den du er.
Det er til dig som ved, at det ikke nytter med et quick fix, og derfor er klar til at kigge dybt ind i dig selv og få ryddet op i alt det lort du ikke har brug for længere, så du kan få fyldt en masse lækkert ind i stedet.
Det er til dig som mangler en til at vise dig vejen, holde dig i hånden og støtte dig i processen.

Du overspiser af en grund

Og der er to hovedårsager til dette.

1 : Du lever det liv, du tror du skal leve. Du prøver at være det menneske, du tror du skal være, ud fra de begrænsende overbevisninger du har fået skabt gennem livet. Overbevisninger som gør, at du lægger låg på dig selv, og som gør, at du er kommet længere og længere væk fra den du i virkeligheden er. Og nu står  du der tilbage med smerten og følelsen af frustration og meningsløshed.  Begrænsende overbevisninger kan være svære for dig selv at spotte, fordi du tror, de er sandheden.  Det er de ikke. De er i virkeligheden, det blot nedarvede ideer, der har sat sig fast i din energi, dit sind og din krop..

2 : Du har gennem din opvækst skabt en negativ selvopfattelse som er smertefuld, men som er omdrejningspunktet for alt det du oplever i mødet med andre mennesker, på arbejdet, når du er alene osv. Denne indre selvopfattelse er en livstyrrende enhed, og du tror, du definitivt er det den du er, det du tænker og det du føler.

Et forløb der sætter dig fri

Jeg har lavet dette forløb til dig, så du igen kan komme i kontakt med dig selv og din indre styrke, så dit indre ubehag forsvinder, og du kan slippe dit behov for maden til at overleve dit liv og i stedet være fylde  dig selv med kærlighed.
Vi gør det sammen ved ,at vi først arbejder i dybden med dine overbevisninger og blokeringer. Bagefter går ind og arbejder med at styrke din intuition og selvkærlighed, så du kan leve dit liv ud fra din indre sandhed. På den måde kan du tage ekstra kærlige valg for dig selv, fordi du er i kontakt med din sjæl og dit hjerte.

Forløb foregår over 10-15 uger og kræver din fysiske tilstedeværelse.
Det er særligt tilrettelagt på den måde, at vi arbejder struktureret ud fra bestemte temaer og overbevisninger. På den måde får vi løst op i de blokeringer og overbevisninger som fastholder dig i dine spiseproblemer. 

 

Gratis forsamtale

Det får du

  • 10 sessions fordelt over 10 uger

  • Coaching
  • Healing

 Forløbet indeholder:
10x 1:1 sesioner af 1,5 timers varighed
Sesionerne består af 45 minutteres coaching efterfulgt af 45 minutters healing.
Du modtager efter hver session en personlig clearings-lydfil af sessionens tema samt en lydfil med nye downloads og affirmationer, du kan lytte til så ofte som muligt.
Du modtager desuden materiale og bevidsthedsopgaver, du skal arbejde med mellem sessioner, og som bliver omdrejningspunktet for coachingen og healingen, når vi mødes.